Healing Star

Klik hier om de ondertitel te bewerken

BESTUIVING

Vanuit onze unieke Zielscodes en -kwaliteiten dragen we elk onze bijdrage bij op Aarde.

Elkaar de kans gunnen/stimuleren om te groeien, upliftend werken en elkaar bestuiven is voor mij hiervan een logisch gevolg.

Vanuit overvloedsbewustzijn elkaar bestuiven en delen omdat het vanuit jouw hart kan (en niet omdat het moet) is voor mij hieruit een voortvloeisel.

Elkaars kwaliteiten in het Licht plaatsen veroorzaakt mee een golf van liefde op Aarde.


Hieronder enkele van de mensen die ik een warm hart toedraag en waarmee ik regelmatig samenwerk.


*Sigrid Peeters is een rustige lieve vrouw met hemelse handen. Deze handen zet zij graag in voor lichaamsmassages, gelaatsverzorging, pedicure etc...

Op haar behandelingstafel waan je jezelf in de hemel.

Voor contact met Sigrid verwijs ik u graag door naar haar zachtroze website met dito energie :

https://www.rustpunt-sigrid.be/


*Patrick Scheers is een rustige man en Meester in de stof met bate overvloedsbewustzijn.

Patrick en ik geven op regelmatige basis de workshop 'Van Tekorten-Naar Overvloedsbewustzijn'. Deze workshop bieden wij aan vanuit eigen ervaring en belichaming in de stof. Hierbij planten wij zaadjes in de deelnemers hun bewustzijn en bieden de mogelijkheid om gans uw kijk op overvloed te veranderen.

Deze workshops worden aangeboden via evenementen op Fb. Hebt u hiervoor interesse, dan mag u Patrick en/of mij een vriendschapsverzoek sturen.

Zo blijft u op de hoogte van de data's die ruim vooraf aangekondigd worden.

Voor contact met Patrick en 'voor' deelname aan onze workshop is het aangeraden om zijn website te bezoeken en zijn artikelen te laten indalen in jouw bewustzijn :

https://www.5d-geld.nl/


*Serajah Meijer is een ware kunstenares in het creëren van handgemaakte sieraden en godinnen die onstaan in de flow van creativiteit. Je voelt de liefde en de intentie die zij aan elke creatie toevoegd.

In opdracht van mij heeft Serajah mijn Gaia gemaakt. Deze heb ik verbonden met Terra Gaia... U kunt deze prachtige creatie bewonderen bij de foto's op mijn website.

Voor contact met Serajah verwijs ik u graag naar haar persoonlijke Fb pagina :

https://www.facebook.com/serajah.meijer

Of naar haar zakelijke Fb pagina : 

https://www.facebook.com/Lichtstenen-892150984260088/


*Ingeborg Tarcy is een ware kanjer met bate handlezen en numerologie.

Haarfijn weet zij alle lijnen in uw handen te benoemen en dit tot op zielsniveau. Ogen zijn de spiegels van de ziel, handen zijn daar immers het verlengde van.

Doordat zij verschillende studie's met glans volbracht heeft met bate numerologie (en handlezen) kijkt zij ook wat jouw zielsmissie is, waar jouw talenten liggen, waar jouw valkuilen en patronen zitten etc... Maar verder brengt zij uit dit alles ook de nodige / mogelijke oplossingen aan. Ingeborg zorgt voor een énorm waardevol consult en/of workshop.

Voor contact met Ingeborg verwijs ik u graag naar haar persoonlijke Fb pagina : 

https://www.facebook.com/ingeborg.tarcy

Of naar haar zakelijke Fb pagina :

https://www.facebook.com/ingeborgtarcyhandlezennumerologie/