top of page

VERWIJDEREN VAN CHAKRA'S EN/OF IMPLANTATEN

Ons allergekende chakra systeem en implantaten zijn niks meer (en ook niks minder) dan een kunstmatig geïmplanteerd systeem dat als doel heeft u onder controle te houden en veelal foutieve richting te geven. Eveneens is dit chakra systeem ingebracht om u oneindig bezig te houden (denk aan chakra's die niet goed draaien, die vast zitten etc)... met alle gevolgen vandien. Wie wilt, kan zich hiermee een leven lang bezighouden, want er is (ook kort na een zogenaamde chakra behandeling) altijd wel een voorval waardoor chakra's weerom hun eigen leven gaan leiden en u in lijden brengen.


Daar bovenop zijn chakra's poorten waardoor één en ander kan binnenkomen in uw systeem (denk aan entiteiten ed, maar ook emotie's, gedachten, handelingen, manipulatie, misleiding, ingrepen, aanzetten tot bepaald gedrag ed). 

Verder zijn de chakra's perfect in staat om oude pijnen te voeden incl trauma's te blijven triggeren (ook al is hier al voldoende op en in gewerkt).


Het chakra systeem is een soort van copy van de natuurlijke energiecentra - welke wij vanuit Oorspronkelijkheid in ons lichaam hebben - en staat niet in verbinding met het Oorspronkelijke Universum. Het is ingebracht door het Artificiële Universum (A.I.) oa om zoveel mogelijk afgescheidenheid te ervaren, ons in het lussen systeem te houden en ons bij onze overgang weerom in de Matrix te duwen.

Eveneens werken zij op de kracht buiten uzelf te zoeken en weg te geven aan zogenaamde Guru's, Opgestegen Meesters, Engelen, Heiligen etc... Dit terwijl wij allen onze GodsKracht IN ons dragen en het totaal niet nodig is ons over te geven of te grabbel te leggen voor externe Wezens.


Gans het chakra systeem houdt u gebonden, terwijl innerlijke vrijheid het hoogste goed is.


Vanuit Multidimensioneel Bewustzijn en Ziel heeft u de mogelijkheid en de kracht om dit ingevoegd systeem stop te zetten. Bij verwijdering heeft dit systeem dan ook geen vat meer op u. Hierdoor komt een einde aan bovengenoemde zaken en kunt u vanuit 'Eigen' Kracht uw verdere reis ervaren. Het systeem heeft zijn dienst bewezen en ervaringen gediend en dient vanuit respect (en niet vanuit boosheid ed) te worden verwijderd.


Tijdens het verwijderen begeleid ik u zodat u zelf de chakra's kunt verwijderen. Vanuit mijn belichaamd Multidimensioneel Bewustzijn kijk en voel ik mee en help ik (indien nodig) mee vanuit mijn Multidimensionele Zelven.


De ervaring leert mij dat na verwijdering de Oorspronkelijke chakra's meteen hun Oorspronkelijke staat innemen en voluit vloeiend bewegen.

Het resultaat is dat u meteen (zelfs al tijdens de sessie) meer ruimte en stroming in uzelf ervaart. Incl een opgelucht en bevrijdend gevoel waardoor uw hart haar ruimte meer en groter inneemt. 

Jouw GodsKracht voelt groter en straalt meer uit van binnen naar buiten.


Na deze sessie gaat u minstens 1 uur liggen. U voelt zelf of uw lichaam meer rust nodig heeft.

 Geef de energie even de tijd om zich te resetten en wees je ervan bewust dat er nu meerdere 'angels' tegelijkertijd verwijderd zijn uit uw systeem.


* Bovengenoemde is exact hetzelfde bij andere ingevoegde implantaten.


Deze sessie's gebeuren altijd via Messenger video call.


Ik wens u innerlijke en ongedwongen vrijheid toe,

Isabelle

bottom of page